Romige Italiaanse Dressing
Ingredienten:
8 eetlepels warm water
4 eetlepels amandelen
1 theelepel italiaanse kruiden
1 theelepel gedroogde basilicum
snufje chili flakes
1 knoflook teentje
1 sjalotje
6 eetlepels olijfolie ( extra virgin)
4 eetlepels witte wijnazijn
1 theelepel suiker
2 eetlepels verse peterselie
Zout en Peper
Bereiden:
Doe de 8 eetlepels warm water in een kommetje met de amandelen, italiaanse kruiden en chiliflakes
Laat 15 minuten weken.
Doe het amandelmengsel in de blender en voeg de knoflook, ui, olijfolie, azijn en suiker toe
Laat de blender draaien tot een glad mengsel
Voeg de verse peterselie toe en druk even op de pulseknop
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Je kunt de dressing een week in de koelkast bewaren
Bron: Vintage Kitty
0 reacties:
Een reactie posten