15 uur geleden

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten
Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes


voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....
te verkrijgen bij o.a.

Chocolade Toffee`s
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Snoeperij
Chocolade Toffee`s
Ingrediënten:
450 gr kristalsuiker
90 ml melk
30 gr (room)boter
175 gr chocolade, grof gehakt
Bereiding:
Doe de suiker met de melk in een pan met dikke bodem en roer tot het een dikke pasta is.
Voeg de boter en de chocolade toe en verwam het mengsel al roerend op een laag vuur tot de chocolade gesmolten is.
Verhoog het vuur langzaam en laat de massa 5 minuten koken.
Neem de pan van het vuur, klop goed en giet de toffeemassa in een goed ingevette vierkante vorm van 20 x 20 cm.
Laat de toffees afkoelen tot ze bijna hard zijn en snij er vierkantjes van.
Bewaar ze in een luchtdichte afsluitbare trommel.
Serveertips:
Ook lekker met:
1. gehakte noten erop of erdoor
2. met amandelspijs erin
3. met een likeur naar keuze erdoor
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Midnight Interlude.... De naam alleen al klinkt prachtig En als je het plaatje ziet... Kijk je wat je voor ingredienten je nodig hebt......
-
Reuben sandwich Naast de BLT (bacon,lettuce en tomato oftewel spek sla en tomaten) sandwich Is Dirk ook verzot op de Reuben Sandwic...
-
Bananen Poffertjes Ingredienten 1/2 pak poffertjesmix 3,5 dl koud water 1 ei 2 eetl. zonnebloemolie 1 theel. kaneelpoeder 2 bananen ...
-
Ingredienten: 300 g Leerdammer kaas. 300 g belegen boerenkaas. 1 teentje knoflook. 300 ml droge witte wijn (of groentebouillon, van tablet) ...
-
750 gram rundergehakt 12 gedroogde abrikozen; 1 eetlepel kleine rozijnen; 1 eetlepel komijnpoeder; 8 takjes verse rozemarijn; zout en peper ...
-
Pasta Rucola Ingrediënten 500 gr. pasta 1 kg tomaten 1/2 dl olijfolie 250gr fetakaas in blokjes 125 gr ontpitte zwarte olijven...
-
Spicy Kippenpoten Een eenpansgerecht wat niet veel tijd kost En met het warme weer helemaal gauw klaar Niet lang in de warme keuken Een ko...
-
Sinaasappel Kip Een vlug klaar chinees gerechtje Makkelijk en smakelijk... Hier komt het zeer zeker vaker op tafel. Ingredi...
-
Gegratineerde Uiensoep Dit recept vond ik op de site van kaas.nl Ik maak voor de uiensoep de bouillon ook op deze manier, Ik ma...
-
Ingredienten: 400 gr. aardappelen, geschild en in blokjes van ca. 1,5cm. gesneden 3 eetl. olijfolie + extra om in te bakken chilipoeder knof...
0 reacties:
Een reactie posten