Easy Cream Fudge
Het is zo slecht voor de tanden maar o zo lekker
Caramels of Fudge zoals ze in Engeland zeggen
Smeltend op je tong
Heerlijk.....
Deze methode om fudge te maken is zo makkelijk
En de walnoten kun je vervangen door allerlei zuidvruchten
Of zoals ik een keer van plan ben met cranberry`s
Ingredienten
3 cups semisweet chocolade chips (of tablet chocolade fijn gehakt)
398 gram zoete gecondenseerde melk
195 gram marshmellow creme (pot A.H)
snufje zout
1 theelepel vanille extract
1/4 theelepel zuiveringszout
1 cup geroosterde walnoten (fijn gehakt)
Bereiden
Vet een bakblik in
Doe de chocolade in een kom met de melk, marshmellow creme,en zout
Zet het op een pannetje kokend water (au bain marie)
Onder af en toe roeren tot het mengsel is gesmolten en goed is gemengd
Haal van de warmtebron af
Roer de vanille extract, zuiveringszout en de walnoten erdoor
Giet het mengsel in het bakblik en spreid het goed uit
Zet in de koeling voor minstens 2 uur
Snijd in stukken en bewaar in trommel
Bewaren.....????
Daar krijg je geen kans toe.
Bron: Waiting for Gateau
0 reacties:
Een reactie posten