Pasta met Zalmsnippers
Dit receptje kreeg ik opgestuurd door Anja
Een vlug klaar recept en makkelijk te maken
De boursin kun je vervangen door een ander merk kruidenkaasje
Ik heb er een klein scheutje kookroom door gedaan
zodat de kaasjes makkelijker kunnen smelten
Dank je wel Anja voor je lekkere receptje
(ik ben je mailadres kwijt , anders had ik je even gemaild)
Een vlug klaar recept en makkelijk te maken
De boursin kun je vervangen door een ander merk kruidenkaasje
Ik heb er een klein scheutje kookroom door gedaan
zodat de kaasjes makkelijker kunnen smelten
Dank je wel Anja voor je lekkere receptje
(ik ben je mailadres kwijt , anders had ik je even gemaild)
Ingredienten:
400 gram pasta (spaghetti, fusilli of tagliatelli of zo)
250 gram gerookte zalmsnippers (fijn gesneden)
1 a 2 boursinkaasje (met kruiden)
Scheutje kookroom
peper en zout
olijfolie
Verse bieslook (fijn geknipt)
Bereiden:
Kook de pasta al dente
Giet ze af en giet er een scheut olijfolie door
Maak in een steelpannetje op zacht vuur de kaasjes warm met een scheutje kookroom
Roer dit mengsel door de pasta
Doe de zalmsnippers erbij en de bieslook
Hussel alles door elkaar
Breng op smaak (als het nodig is) met peper en zout
Serveer direct met een lekkere salade
Bron: Anja de Boer
Foto: Internet
0 reacties:
Een reactie posten