Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Caprese Benedict Eitjes



Caprese Benedict Eitjes
Dit is nog eens een feestelijk eitje
Het misstaat niet op de Paas Brunch tafel
En eitjes pocheren is echt niet moeilijk
Zolang het ei vers is kan er nits misgaan
Tegenwoordig heb je in allerlei kookwinkels hulpstukjes waarmee je het eitje mooi rond houd
Zonder uitloppers en slierten eraan
Durf je het toch niet aan
Neem dan een zacht gekookt eitje
Hieronder staat een video hoe je een eitje pocheerd

Ingredienten:

Engelse muffin broodjes of zachte bolletjes
Mozzarella (buffel)
Tomaat
Eieren

voor de Basilicum Hollandaise:

3 eidooiers
3  theelepels citroensap
zout & peper
6 verse basilicum blaadjes
125 gram boter (gesmolten)

Bereiden:

Hollandaise saus...
Doe de eidooiers met de citroensap, peper & zout in een blender
Zet op hoog voor een paar seconde
Of klop het op met een handmixer
Doe nu al kloppend langzaam de boter erbij
in een heel dun straaltje
Voeg de fijn gesneden basilicum toe
Serveer gelijk

Rooster de gehalveerde muffins of broodjes

Leg de mozzarella op de broodjes

Hierop komen de plakjes tomaat

Leg de gepocheerde eitjes op de mozzarella
Giet de hollandaise saus over de eitjes


Yummieeeeeeeeeeeeeeeeee


Hieronder een video hoe je een eitje pocheerd






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 reacties:

Jolette zei

Ziet er erg lekker uit!!!

Populaire berichten