Caprese Benedict Eitjes
Dit is nog eens een feestelijk eitje
Het misstaat niet op de Paas Brunch tafel
En eitjes pocheren is echt niet moeilijk
Zolang het ei vers is kan er nits misgaan
Tegenwoordig heb je in allerlei kookwinkels hulpstukjes waarmee je het eitje mooi rond houd
Zonder uitloppers en slierten eraan
Durf je het toch niet aan
Neem dan een zacht gekookt eitje
Hieronder staat een video hoe je een eitje pocheerd
Ingredienten:
Mozzarella (buffel)
Tomaat
Eieren
voor de Basilicum Hollandaise:
3 eidooiers
3 theelepels citroensapzout & peper
6 verse basilicum blaadjes
125 gram boter (gesmolten)
Bereiden:
Hollandaise saus...
Doe de eidooiers met de citroensap, peper & zout in een blender
Zet op hoog voor een paar secondeOf klop het op met een handmixer
Doe nu al kloppend langzaam de boter erbij
in een heel dun straaltje
Voeg de fijn gesneden basilicum toe
Serveer gelijk
Rooster de gehalveerde muffins of broodjes
Leg de mozzarella op de broodjes
Hierop komen de plakjes tomaat
Leg de gepocheerde eitjes op de mozzarella
Giet de hollandaise saus over de eitjes
Yummieeeeeeeeeeeeeeeeee
Hieronder een video hoe je een eitje pocheerd
Bron:Playing with my food
1 reacties:
Ziet er erg lekker uit!!!
Een reactie posten