Gevuld Rustiek Brood
150 gram gekookte bloemige aardappelen
2 hardgekookte eieren
1 bos bieslook
1 gele paprika
1 rode paprika
100 gram augurken (zoetzuur)
380 gram ricotta
100 gram cream cheese
zout en versgemalen peper
1 ongesneden rustiek brood (750 gram)
Bereiden:
Pureer de aardappelen
Maak de paprika schoon en snijd er kleine stukjes van
Knip de bieslook fijn
Pel de eieren en hak ze in stukjes
Snijd de augurken in kleine stukjes
Doe deze ingredienten met de ricotta en cream cheese in een kom
Roer alles goed door
Breng op smaak met peper en zout
Snijd een stukje van het brood
Hol het brood uit
Vul met het kaas ricotta mengsel
Het afgesneden stukje brood er weer tegen aan zetten
Doe het hele brood in een papieren zak en zet voor 2 a 3 uur in de koelkast
Snijd er sneden van en serveer
Bron: Angies Recipes
2 reacties:
Dat ziet er heerlijk uit!
Ga ik opslaan en dit leuk en smakelijk uitziene gevulde brood komt de eerstvolgende keer in de picknickmand te zitten!!!
Bedankt voor het delen!:-)
Lieve groeten,Ger
Leuk Ger.
Het ziet er al gezellie uit en het zal best smaken denk ik.
Groetjes..
Jeanne
Een reactie posten