Pickles (ingelegde Komkommer)
Ingredienten
1 pond inmaak komkommer of augurken
1 ui
2 gedroogde rode chilipepers
2 groene chilipepertjes
4 teentjes knoflook (in stukjes gehakt)
2 eetlepels zout
3/4 cup suiker
1 en 1/2 cup ciderazijn
3/4 cup water
Bereiden:
Was en snijd de komkommer in plakjes
Doe de groentes in een kom
Snij de pepertjes in grove stukken en doe ze bij de komkommer
Verwarm in een klein pannetje azijn,water,suiker en zout tot de suiker is opgelost
En de azijn begint te koken
Neem een kom en doe de groentes erin
De komkommers moeten net onder staan
Doe huishoudfolie over de kom en zet in de koelkast voor ca 48 uur
Roer de groente af en toe om
Na 48 uur de groentes in een vriesdoos of potten die in vriezer kunnen overgieten
Giet het vocht erover tot de groente onderstaat
Deksel erop en in vriezer zetten
De groentes kunnen voor een aantal maanden in de vriezer bewaard worden
Bron: The Meaning of Pie
Daar komen ook de foto`s vandaan.
0 reacties:
Een reactie posten