Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Rabarber Aardbeien Jam


Gister zijn we naar zorgboerderij "De Eekhoeve" geweest
Is hier vlakbij (ca 3 km) dus we kunnen het fietsen ook
Het leuke is dat je er zelf je groente en fruit mag plukken
Dat hebben we ook gedaan
Kruisbessen en rabarber....
We gaan nog terug want de boontjes stonden in bloei
en de aardbeien staan te kleuren
Ook bloemen hebben ze daar
Ik heb dus een bos schitterende gladiolen meegenomen
2 Kilo rabarber moet ik verwerken
En ik ga er jam van maken
Een recept van Prudence Pennywise wat ik al enige keren heb gemaakt
Rabarber/Aardbeienjam


Een lekkere jam die ook gebruikt kan worden op ijs en door de yoghurt
Ik ben zelf geen rabarber eter...maar Dirk vind het heerlijk
Dus hij kan weer rabarberjammetjes eten op zn bammetjes
Voor meer jamsmaakjes klik HIER en HIER



Rabarber Aardbeienjam

Ingredienten:
3 kopjes suiker
5 kopjes schonngemaakte en gesneden rabarber
1 pakje gelatine pudding (aardbeien)

Bereiding:
Doe de suiker en de rabarber in een grote kom
Roer de suiker erdoor en dek af met huishoudfolie
Laat de hele nacht staan
Volgende dag de rabarber met het suiker in een pan doen
Breng aan de kook en laat het voor 10 a 12 minuten koken
Doe de gelatine pudding erbij en roer goed door
Schep de jam in goed schoon gemaakte potjes en draai de deksel erop
Laat koud worden
Lekker op brood en op griekse yoghurt ,vla,ijs en pudding





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten