Gecarameliseerde Ananas in Malibu Rum
Ingredienten:
1 verse ananas
200 gram bruine suiker
2 eetlepels rum (mag meer wezen)
200 gram bruine suiker
2 eetlepels rum (mag meer wezen)
Bereiden
Snij de schil van de ananas
Snijd ze in 1 cm dikke plakken
Halveer ze en snijd de kern weg
Leg ze in een schaal en besprenkel de ananas met rum
Zet een bord met de bruine suiker klaar en haal de plakken ananas erdoor
Maak een grillpan heet en grill de ananas tot ze goudbruin is
(bakken in koekenpan gaat ook)
Serveer met citroenijs en/of slagroom
Snijd ze in 1 cm dikke plakken
Halveer ze en snijd de kern weg
Leg ze in een schaal en besprenkel de ananas met rum
Zet een bord met de bruine suiker klaar en haal de plakken ananas erdoor
Maak een grillpan heet en grill de ananas tot ze goudbruin is
(bakken in koekenpan gaat ook)
Serveer met citroenijs en/of slagroom
Bron: The Novice Housewife
0 reacties:
Een reactie posten