Komkommersalade met Zure Room Dille Dressing
Ik vind komkommer heerlijk...
Alleen ik eet het een hele week, het breekt me gewoon op
Nu hoorde ik dat er meer mensen daar last van hebben
Weet je een oplossing om dit te voorkomen?
Dan hoor ik dat graag...
Van deze komkommersalade haal ik de schil eraf
En de zaadlijsten eruit, dat schijnt ook te helpen....
Het smaakt al lekker, dus ben benieuwd of het helpt.
Ingredienten:
1/2 cup zure room
2 eetlepels verse citroensap
2 eetlepels verse dille (fijn gehakt)
Zout en Peper
4 tot 6 snoepkomkommertjes (geschild en in lengte gehalveerd en in dunne plakjes)
Bereiden:
Doe de zure room, citroensap en dille in een kom
Mix alles goed door elkaar
Breng op smaak met peper en zout
Voeg de komkommers toe en hussel het door elkaar
Dek de schaal af (anders ruikt en smaakt de inhoud van je koelkast naar komkommer)
Zet koel weg tot ca 2 a 4 uur
0 reacties:
Een reactie posten