Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Appel Crisps

Appel Crisps

De suikerstroop maakt echt een verschil voor deze appelcrisps
Ze worden glanzender en knapperiger
Het overgebleven suikerstroopje kun je gebruiken om thee te zoeten of om nog eens appelcrisps te maken


Ingredienten:

2 cups water
1 1/2 cups suiker
2 to 3 citroenen (sap)
2 kleine appels (gewassen en droog)

Bereiden:

Breng het water met de suiker zachtjes aan de kook.
Als de suiker is opgelost de pan opzij zetten om af te koelen
Snij met een scherp mes (mandoline is beter) de appel in hele dunne plakjes
(klokhuis moet in het midden zitten)
Haal de pitjes uit het klokhuis en besprenkel de appel plakjes met citroensap
Leg de appelschijfjes in de siroop en laat een paar uur staan
(een nacht is nog beter)
Verwarm de oven voor op 100 graden celsius
Haal de appelsschijfjes uit de suikersiroop
Laat ze iets uitlekken op keukenpapier of schone theedoek
Leg ze op een met bakpapier bekleedde bakplaat in een enkele laag
Zet de plaat in de oven en bak voor ca 1 uur tot de schijfjes knapperig zijn
Laat afkoelen
Bewaar in een luchtdichte trommel of doos als ze zijn afgekoeld

TIP:Leg aan het uiteind iets zwaars op het bakpapier,
b.v. een lepel het krult dan niet om de appelschijfjes

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten