Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Stroopwafel Taart

 


Stroopwafel Taart

Stroopwafels gaan er altijd wel in.
Het is hier een steeds terugkomende tractatie
Net als van bokkepootjes kun je er ook een heerlijke taart van bakken
En.....zonder oven.
Probeer maar uit en je zal het zeker met me eens zijn
Het is yummie


Tijd: 15 min. + minimaal 1 uur in de koelkast

Ingredienten:

Voor de bodem 4-5 stroopwafels
4 eetlepels karamelsaus
250 ml opgeklopte slagroom
150 gram monchou
1-2 zakjes vanillesuiker
3-4 stroopwafels voor de topping

Bereiden:

Begin met het maken van de bodem.
Verkruimel daarvoor 4 tot 5 stroopwafels.
kan dit doen met een keukenmachine of je kan het ook doen door met een deegroller erop te slaan.
Als de stroopwafels verkruimelt zijn doe je deze in een bakje en voeg je de karamelsaus toe.
Roer het door elkaar en doe dit in de springvorm.
Het is het handigst als je wat bakpapier in de springvorm legt omdat de koekkruimels aan de bodem kunnen gaan plakken.
Druk de koekkruimels aan met een vork.
Daarna kan je beginnen met het mengen van de slagroom en de monchou.
Je kan ook verse slagroom gebruiken in plaats van opgeklopte slagroom.
Dan klop je de slagroom op met 2 zakjes klopfix.
Als je de monchou met de slagroom hebt gemengd voeg je ook de vanillesuiker toe.
Schep het monchou-slagroom mengsel over de stroopwafelbodem en strijk het geheel mooi glad.
Verkruimel daarna nog 3 tot 4 stroopwafels. Als je deze hebt verkruimelt, strooi je deze over de taart.
Eventueel kan je er nog wat karamelsaus overheen strooien.
De taart kan nu voor minimaal 1 uur de koelkast in!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten