Marokkaanse Marinade
Ingredienten:
1 theelepel korianderzaad, gevijzeld
1 theelepell komijn, gevijzeld
1 tl gemberpoeder
sap van 1/2 citroen
1/4 theelepel citroenrasp
1/2 theelepel kaneel
Bereiden:
Meng alles, proef en voeg naar smaak zout toe.
Leuk dat je mijn bloggie bezoekt.
Kijk lekker rond en laat een berichtje achter.
Dat stel ik zeer op prijs.
Groetjes.
Jeanne.
Als ambassadeur van glas, promoot ik het gebruik en recyclen van glas.
Klik
Friends of Glass...
Marokkaanse Marinade
Ingredienten:
1 theelepel korianderzaad, gevijzeld
1 theelepell komijn, gevijzeld
1 tl gemberpoeder
sap van 1/2 citroen
1/4 theelepel citroenrasp
1/2 theelepel kaneel
Bereiden:
Meng alles, proef en voeg naar smaak zout toe.
0 reacties:
Een reactie posten