Witlof met Zalm en Roomkaas
Ingredienten:
8 stronken witlof
8 plakken Sockeye zalm
250 gram roomkaas
2 eetlepels dille
2 eetlepels pijnboompitten
zout & peper
ovenschaal
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Verwijder de buitenste blaadjes van de witlof en snij de harde onderkant eraf.
Kook de witlof 3 minuten, haal uit de pan en laat goed uitlekken.
Wikkel elk stronkje in een plakje zalm en leg de rolletjes in de ovenschaal.
Roer de roomkaas los met 2 eetlepels water en verdeel het roomkaasmengsel over de zalmrolletjes.
Bestrooi met zout en peper, dille en de pijnboompitten.
Bak de rolletjes 20 minuten in de oven.
Tip!
Liever geen vis?
Vervang de zalm door bourgondische beenham of Brabantse ham.
Bron: Lidl
0 reacties:
Een reactie posten