Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




New York Cherry Cheesecake



Ingrediƫnten
1 cup Graham Crackers Crumbs.(1 cup =ca.225gram)Graham Crackers kunnen vervangen worden door niet te zoete biskwietjes(mariakoekjes)
3 eetlepels suiker.
3 eetlepels gesmolten boter.
5 pakjes Philadelfia Cream Cheese.naturel.
1 cup suiker.
3 eetlepels bloem.
1 eetlepel vanille extraxt.
1 cup sour cream.
4 eieren.
1 blik kersenvlaai vulling.

Voorbereiding
Maak de crackers of biskwietjes fijn.(met foodprocessor of rol ze in plastic zak met de deegroller.
Doe de gesmolten boter en de 3 lepels suiker erdoor.
Doe alles in een springvorm van 9 inch(ca 23cm)
Druk alles goed aan en bak in oven van 180 graden 10 minuten.
Haal de vorm uit de oven.

Bereidingswijze
Klop de cream cheese met de rest van suiker de bloem en de vanille extract met mixer tot alles goed is vermengd.
doe de sour cream erbij en klop goed door.Doe 1 voor 1 de eieren erbij.
Klop goed door tot het ei is opgenomen voor het andere ei erbij gaat.
Doe deze massa op de bodem in de springvorm op de koekjesbodem.
Bak in oven van 180 graden ca 1 uur en 5 minuten.
Of tot de vulling stevig is.
Haal de vorm uit de oven en zorg dat de cake niet aan de rand plakt.
Haal de rand nog niet weg.Laat de cake 4 uur koelen.(het beste is een hele nacht)
Haal de rand weg en doe de kersenvulling over de cake.

Serveertips
Maak chocolade krullen en versier daar de kersenvulling mee.Blaadje munt er op en voila.....de cake is finished.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten