600 g gemengd gehakt
2 bolletjes mozzarella
2 sneetjes brood
1 dl melk
1 ui
1 groetenbouillonblokje
handvol gehakte peterselie
50 g boter
peper
Verwarm de oven voor op 190 graden C.
Pel de ui en snipper hem fijn.
Snijd de mozzarella in kleine blokjes of rasp ze.
Wel de sneetjes brood in de melk en knijp ze uit.
Meng het gehakt met de ui, het brood en het verkruimelde groentebouillonblokje.
Als het mengsel niet stevig genoeg is, voeg dan nog wat brood toe.
Breng de mozzarella op smaak met peterselie en peper.
Maak een platte lap van het gehakt en leg de mozzarella er op.
Vouw de lap dubbel en vorm een broodje van het gehakt.
Doe de boter in een ovenschotel en zet even in de oven tot de bruin is.
Leg het gehaktbrood in de ovenschotel en zet het 50 – 60 minuten in de oven. Overgiet het gehaktbrood enkele keren met het braadvocht
Bron:Budget koken
1 dag geleden
0 reacties:
Een reactie posten