600 g gemengd gehakt
2 bolletjes mozzarella
2 sneetjes brood
1 dl melk
1 ui
1 groetenbouillonblokje
handvol gehakte peterselie
50 g boter
peper
Verwarm de oven voor op 190 graden C.
Pel de ui en snipper hem fijn.
Snijd de mozzarella in kleine blokjes of rasp ze.
Wel de sneetjes brood in de melk en knijp ze uit.
Meng het gehakt met de ui, het brood en het verkruimelde groentebouillonblokje.
Als het mengsel niet stevig genoeg is, voeg dan nog wat brood toe.
Breng de mozzarella op smaak met peterselie en peper.
Maak een platte lap van het gehakt en leg de mozzarella er op.
Vouw de lap dubbel en vorm een broodje van het gehakt.
Doe de boter in een ovenschotel en zet even in de oven tot de bruin is.
Leg het gehaktbrood in de ovenschotel en zet het 50 – 60 minuten in de oven. Overgiet het gehaktbrood enkele keren met het braadvocht
Bron:Budget koken

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes



voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

te verkrijgen bij o.a.
Bol.com
En bij mijn uitgever van Duuren

Gevuld Gehakt
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Gehaktgerechten
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Merinque Fruitmandjes Merinques....heerlijk.... Zo zoet als wat...maar wat lekker Dit moet je niet elke week eten.... Maar so...
-
Gevuld Italiaans Brood Koude dag... Terwijl je dit brood in de oven stopt.... Eerst een kom soep als je dan thuis komt, En is...
-
Witte Chocolade Mousse Dit is wel zoooo lekker Het ultieme toetje.............. Maar wat kan je ook verwachten van chocolade en...
-
Chinese Fondue Deze fondue van oosterse oorsprong wordt op basis van kip of groente bouillon gemaakt Hierin word dan met een so...
-
Pavlova met Kersen en Mascarponeroom. Ben je net als ik een liefhebber van schuimgebak? dan is deze pavlova iets voor jou. M...
-
. Kabeljauw met ontbijtspek en groente Ingrediƫnten: 8 tot 10 plakken ontbijtspek 600 tot 800 g kabeljauw 2 preien (het wit) 4 fijne w...
-
Bananen Caramel Saus. Heerlijk over ijs, vla en in trifles Maar super lekker in combinatiemet deze cupcakes Ingredienten: ...
-
Kip met Aardappeltjes, Pruimen en Granaatappelsaus. In dit heerlijke recept van Yotam Ottolenghi word pomegranatemolasse of syrup g...
-
Beairnaise Saus Ingredienten: 3 grote eidooiers 2 eetlepels witte wijn 1 eetlepel dragonazijn zout versgemalen peper 120 gram roombo...
-
Munt is een geslacht van meerjarige planten uit de lipbloemenfamilie (Lamiaceae). Ze hebben sterk geurende stoffen (menthol) die ...

0 reacties:
Een reactie posten