Uienquiche
Ingredienten:
roomboter bladerdeeg
500 gram rode uien
1 theelepel provencaalse kruiden
2 eieren
1 kuipje Boursin cuisine Knoflook en fijne Kruiden
1 dl slagroom
peper en zout
150 gram boursin roomkaas Knoflook en fijne Kruiden
Verwarm de oven voor op 225 graden
Bekleed een quichevorm (doorsnee 24) met het bladerdeeg
Snijd de uien in ringen en bak ze ca 15 a 20 minuten samen met de provencaalse kruiden tot de uien zacht zijn.
Klop de eieren los met de slagroom, Boursin Cuisine en peper en zout
Verdeel de uien over het bladerdeeg in de vorm en giet het eiermengsel erover
Verkruimel de Roomkaas er over heen
Bak de quiche in het midden van de oven in ca 25 minuten gaar
Tip:
vervang het bladerdeeg door deeg voor hartige taart.
Ook lekker met gewone uien en wat magere spekreepjes
Eet Smakelijk
Bron: Bijzonder Boursin
0 reacties:
Een reactie posten