2 dagen geleden

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten
Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes


voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....
te verkrijgen bij o.a.

Chocolade hazelnoottaart
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Gebak
ingredienten:
2 eetl. suiker
3 eieren
125 gram boter (gesmolten)
100 gram cacao poeder
3 a 4 eetl. hazelnoten fijn gehakt
150 gram bloem
1 zakje bakpoeder (16gram)
1 eetlepel gemalen kokos
Bereiden:
Vet een springvorm in (doorsnede 20cm)
Verwarm de oven voor op 180 gr.
Klop de suiker met de eieren in een kom tot een licht en schuimig geheel.
Voeg de cacaopoeder en de hazalnoten en de boter toe
Klop goed door het mengsel
Meng de bloem met het bakpoeder en schep dit door het eimengsel
Schep het beslag in de springvorm en bak in midden van oven in ca 40 min. gaar.
Laat de cake afkoelen en bestrooi met kokos
bron:Season`s
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Bacon Spaghetti Deze pasta is zo simpel te maken En vlug klaar.... Dat scheelt ook, zeker als het warm weer is En de hoofd...
-
Chocolade Toffee`s Ingrediƫnten: 450 gr kristalsuiker 90 ml melk 30 gr (room)boter 175 gr chocolade, grof gehakt Bereiding: Doe ...
-
Prinses Torte uit Zweden: Deze taart uit Zweden is heel erg lekker en luchtig. Is gemaakt van luchtige cake, vanille cream, slag...
-
Easy Cream Fudge Het is zo slecht voor de tanden maar o zo lekker Caramels of Fudge zoals ze in Engeland zeggen Smeltend op je tong Heerli...
-
Herfsttaart met Gehakt en Cantharellen Ingrediƫnten: Voor het deeg: 250 gram bloem 50 gram boter 150 ml melk 2 theel...
-
Vogeltaarten Ik was even bij Thea op haar blog Daar zag ik prachtige taarten staan Haar dochter Sandra maakt ze Nee.....niet voor o...
-
Opperdoezer Ronde Een van de lekkerste aardappeltjes is wel de Opperdoezer Ronde Ze worden geteeld in Opperdoes, een klein plaats...
-
Valentijn Cake Uit niets spreekt meer liefde dan homemade lekkers. Maak deze love-cake en verras je allerliefste er mee. Vergeet niet alv...
-
Sloppy Joe Een broodje voor de drukke zaterdag Zeer bekend in Amerika waar dit recept ook vandaan komt Met een kop soep vooraf ...
-
Rijst met Groente uit de Wok Wokken is eigenlijk niets anders dan vlug koken. Je zorgt dat alle ingredienten klaar staan en dan...
0 reacties:
Een reactie posten