12 uur geleden

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
Ben ik dit bloggie begonnen.
Hier vind je recepten en een babbeltje.
Heb je zelf een leuk recept?
Stuur het me op. ....
In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,
Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....
Er kan altijd iets van je gading bijzitten.
Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten
Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes


voor.
Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar
Wijn is iets persoonlijks.....
Als ik wijn drink dan het liefst wit
En champagne vind ik niet te pruimen
Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.
Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....
Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.
Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij
Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden
Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....
te verkrijgen bij o.a.

Chocolade hazelnoottaart
Gepost door
Jeanne
|
Labels:
Gebak
ingredienten:
2 eetl. suiker
3 eieren
125 gram boter (gesmolten)
100 gram cacao poeder
3 a 4 eetl. hazelnoten fijn gehakt
150 gram bloem
1 zakje bakpoeder (16gram)
1 eetlepel gemalen kokos
Bereiden:
Vet een springvorm in (doorsnede 20cm)
Verwarm de oven voor op 180 gr.
Klop de suiker met de eieren in een kom tot een licht en schuimig geheel.
Voeg de cacaopoeder en de hazalnoten en de boter toe
Klop goed door het mengsel
Meng de bloem met het bakpoeder en schep dit door het eimengsel
Schep het beslag in de springvorm en bak in midden van oven in ca 40 min. gaar.
Laat de cake afkoelen en bestrooi met kokos
bron:Season`s
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Populaire berichten
-
Spaanse Stijl Aardappel Salade Deze pittige aardappel salade zit boordevol smaken zoals gerookte paprika en olijven een perfecte ...
-
Smorgastaart Een feestelijke taart Je zou erzo in happen Afgeleid van het Zweedse Smorgasbord Wat niet anders betekent dan "open b...
-
Griekse Yoghurt met Banaan, Honing,en Walnoten Dit dessertje ziet er toch heerlijk uit Feestelijk en heel simpel te maken. Ik ...
-
Lente Asperge Wraps. Asperge`s net even anders.... Voor meer Asperge recepten klik HIER Ingredienten. 4 Tortilla`s. 2...
-
. Leverworst in het zuur Ingredienten 1 stevige leverworst van 500 gram 4 dl kruidenazijn 2 dl water suiker (optioneel) 1 zakje inmaakkruide...
-
Kip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een st...
-
Broodje Rode Kool Kool word meestal gekookt en als stamppot gegeten. Als salade word er wel witte kool gebruikt maar de rode ko...
-
Kruisbessen Fool Kruisbessen of Klapbessen zie je niet zo veel meer. Maar heb je een plekje in je tuin of moestuin, moet je ec...
-
Butterscotch Saus Ingredienten: 300 ml slagroom 50 gram bruine basterdsuiker 1 eetlepel stroop 1 eetlepel roomboter snufj...
-
Pasta Rucola Ingrediƫnten 500 gr. pasta 1 kg tomaten 1/2 dl olijfolie 250gr fetakaas in blokjes 125 gr ontpitte zwarte olijven...
0 reacties:
Een reactie posten