Ingrediënten
scheut olijfolie
12 portobello’s
1 venkel
100 g gedroogde tomaat
2 teentjes knoflook
zout, versgemalen peper
100 g Parmezaanse kaas
1/2 bosje basilicum
Vet een ovenschaal in met olijfolie.
Verwijder de steeltjes van 8 portobello’s en leg ze in de ovenschaal.
Snijd de rest van de portobello’s en de venkel in blokjes.
Snijd de tomaten in reepjes en pel en hak de knoflook.
Verhit olijfolie in een koekenpan.
Bak de gesneden portobello’s, venkel, tomaat en knoflook ongeveer 5 minuten en breng op smaak met zout en peper.
Vul de portobello’s.
Bak ze vervolgens 20 minuten op 180°C.
Rasp de Parmezaanse kaas, snijd de basilicum fijn en bestrooi de portobello’s ermee.
Lekker met een salade naar keuze!
1 dag geleden
0 reacties:
Een reactie posten