
Ingredienten:
250 gram slagroom 
75 gram basterdsuiker 
250 gram ricotta 
100 gram bittere chocola (fijn gehakt) 
30 gram gekonfijte kersen (bigarreaux)(fijn gehakt) 
bewaar 12 kersen voor garnering 
16 lange vingers 
200 ml marsala 
4 glazen of ijscoupes 
Klop de slagroom met de suiker lobbig en klop de ricotta erdoor. 
Meng de chocolade en de kersen erdoor 
Leg onder in elk glas 2 lange vingers en besprenkel met de helft van de marsala 
Schep de helft van het roommengsel in de glazen en leg daar weer 2 lange vingers op 
Giet de rest van de marsala erover heen 
Schep daarop de rest van het room mengsel 
Garneer met de over gebleven kersen 
Bron:Fun Food
1 dag geleden


 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 reacties:
Het ziet er verukkelijk uit, Jeanne!!
Maar het lijkt me niet zo goed voor de lijn!!!
Groetjes van Thea
Een reactie posten