Ingredienten:
200 gram sugarsnaps of peultjes
Zout en vers gemalen peper
250 gram aardbeien
200 gram kaas (geitenkaas of feta)
4 eetlepels aardbeien jam
2 eetlepels rode wijnazijn
6 eetlepels olijfolie
1 eetlepel munt fijn gesnipperd
150 gram veldsla
4 eetlepels zonnebloempitten
Kook de sugarsnaps of peultjes met het zout beetgaar
Spoel ze af onder koud water en laat ze goed uitlekken
Was de aardbeien en haal de kroontjes eraf
Snijd de aardbeien doormidden
Snijd de kaas in blokjes
Verwarm in een steelpannetje de aardbeienjam met een eetlepel water tot de jam vloeibaar is.
Schenk de jam in een kommetje en klop de azijn, olie en de munt door
Schep de helft van de dressing door de veldsla
Verdeel de veldsla met de sugarsnaps, aardbeien, de kaas en de zonnebloempitten over 4 bordjes
Lepel de rest van de dressing erover
TIP: Lekker met maisbrood en boter
1 dag geleden
1 reacties:
hmmmmmmmmmmmm, dat hoort en ziet er heerlijk uit, en alles wat ik mag eten hahahahaa, dus die gaan we uitproberen. :))
Een reactie posten