Rode Bietenspaghetti met RoquefortsausIngredienten:
voor de pasta
3 dl water
5 dl rode bietensap
300 gram spaghetti
voor de saus
1 dl melk
50 ml water
1 theelepel maizena
100 gram roquefort
3 eetlepels walnoten grof gehakt
1 dl slagroom
50 a 100 gram roquefort in blokjes
1/2 bosje peterselie fijn gehakt
Bereiden:
Roer voor de saus de melk,het wateren de maizena in een pannetje tot een glad papje
Doe de verkruimelde roquefort erbij enbreng de saus op laag vuur aan de kook
Roer de walnoten erdoor en maak de saus af met de slagroom
Breng voor de spaghetti het water en de bietensap aan de kook,
Voeg zout toe en kook de pasta beetgaar.
Giet af en verdeel de pasta over voorverwarmde borden
Verdeel de saus erover
Verdeel de roquefort blokjes eroverheen met de peterselie
Serveer direkt
bron:Het Gouden boek:Vergeten Groenten
voor de pasta
3 dl water
5 dl rode bietensap
300 gram spaghetti
voor de saus
1 dl melk
50 ml water
1 theelepel maizena
100 gram roquefort
3 eetlepels walnoten grof gehakt
1 dl slagroom
50 a 100 gram roquefort in blokjes
1/2 bosje peterselie fijn gehakt
Bereiden:
Roer voor de saus de melk,het wateren de maizena in een pannetje tot een glad papje
Doe de verkruimelde roquefort erbij enbreng de saus op laag vuur aan de kook
Roer de walnoten erdoor en maak de saus af met de slagroom
Breng voor de spaghetti het water en de bietensap aan de kook,
Voeg zout toe en kook de pasta beetgaar.
Giet af en verdeel de pasta over voorverwarmde borden
Verdeel de saus erover
Verdeel de roquefort blokjes eroverheen met de peterselie
Serveer direkt
bron:Het Gouden boek:Vergeten Groenten
0 reacties:
Een reactie posten