ANTIPASTO
Ingredienten1 pot geroosterde paprika's (465 g)
1 pakje gemarineerde artisjokken (100 g)
1 pakje gegrilde aubergine (100 g)
ca. 100 g zongedroogde tomaten in olie.
2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g)
1 courgette.
2 eetlepels olijfolie.
1/2 bakje verse walnootpesto (a 100 g)
1/4 zakje verse munt (a 15 g)
Bereiden:
Laat de paprika's, artisjokken, aubergine en zongedroogde tomaatjes in een zeef goed uitlekken.
Snijd de paprika's en aubergines in brede repen en wikkel ze om in repen gesneden mozzarella.
Steek de rolletjes met een artisjok of tomaatje vast aan een cocktailprikker.
Bak dunne, lange plakken courgette in olijfolie, besmeer ze met walnootpesto en strooi er verse munt over.
Oprollen en vaststeken.
Beleg een platte schaal met slablaadjes
Rangschik de hapjes op het bord
Serveer met soepstengels , baquette, stokbrood of crackers
0 reacties:
Een reactie posten