Pasta Rucola
Ingrediënten
500 gr. pasta
1 kg tomaten
1/2 dl olijfolie
250gr fetakaas in blokjes
125 gr ontpitte zwarte olijven
125 gr mager ontbijtspek zonder zwoerd
bosje rucola
zout en peper.
2 teentjes knoflook
Geroosterde pijnboompitjes
Bereiden:
Snijd de tomaten heel klein en doe ze met hun sap in een grote kom.
Voeg de tomaten, fetakaas, olijven, en de uitgeperste knoflook toe.
Bak het spek in een droge koekenpan krokant, snijd het klein en schep het door het tomatenmengsel.
Breng intussen licht gezouten water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Voeg de rucola toe en giet de pasta vervolgens af (de rucola slinkt nu iets).
Schep het tomatenmengsel voorzichtig door de pasta.
Breng op smaak met zout en peper en strooi er de pijnboompitjes over, serveer direct.
_________________
0 reacties:
Een reactie posten