Avocado Tomaten Komkommer Salade
Fris, smakelijk en vrolijk om te zien
En heel makkelijk te maken deze salade.
Niet iedereen houd van de smaak van koriander
Neem dan bieslook in stukjes geknipt en gebruik iets minder ui.
Vind je de schil van komkommer ook niet lekker haal dat er dan af
Ik haal ook de zaadlijsten uit de komkommer
Hou je niet van koriander?
Je kunt ook bieslook er door knippen.
Voeg zout en peper op het laatst toe
Zout ontrekt vocht uit de komkommer en voeg je zout eerder toe word het een natte boel.
Ingredienten:
1 pond roma tomaten (in kwarten)
1 komkommer (gesneden)
1/2 rode ui (in dunne schijven)
2 avocado`s (ontpit en in blokjes)
2 eetlepels virgin olijfolie
sap van middelgrote citroen
!/2 bosje koriander (fijn gehakt)
1 theelepel zeezout
peper uit de molen.
Bereiding:
Doe de gesneden tomaten, komkommer, ui, avocado en koriander in een schaal
Druppel de olijfolie en citroensap over
Hussel voorzichtig door elkaar
Breng op smaak voor het serveren met zout en peper
Bron: The Food Cafe
0 reacties:
Een reactie posten