Wraps met Spinazie en Geitenkaas
Een warm gerechtje met wraps...
En ook deze is zo lekker en heel vlug gemaakt.
Ingrediënten:
30 gram pijnboompitten
200 gram spinazie
125 gram kastanjechampignons, grof gehakt
1 klein uitje, gesnipperd
1 teentje knoflook, fijngehakt
70 gram zongedroogde tomaatjes, in reepjes
2 tortilla wraps
Flinke hand geraspte pittige geitenkaas
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze beginnen te kleuren. Laat ze afkoelen op een velletje keukenpapier
Verhit een scheutje olijfolie in de koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook even aan
Voeg de champignons toe en bak even mee
Doe de spinazie, pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes erbij en roerbak alles tot de spinazie is geslonken
Breng op smaak met peper en zout en verdeel over de tortilla wraps
Rol de wraps stevig op en leg ze met de vouwkant naar beneden op een bakplaat of in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas
Zet de wraps voor ca. 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
0 reacties:
Een reactie posten