Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Romige Toscaanse Kip

 


Romige Toscaanse Kip

Dit is zo een lekker receptje
En echt niet moeilijk
Alles in 1 pan....Lekker met pasta, rijst, aardappeltjes (puree)
Maar ook met ciabatta of stokbrood om lekker in de saus te soppen.

Ingredienten:

2 eetlepels avocado of olijfolie
750 gram kip zonder bot en vel (kippendij of filet)
2 knoflookteentjes (uit de knijper)
3 cups verse spinazie
1 blikje kokosmelk
1 citroen (sap en de zeste)
1 cup artisjokharten (gemarineerd en grof gehakt)
1/2 cup zongedroogde tomaatjes (gehakt)

Bereiden:

Zet een hapjespan of grote koekenpan op middelhoog vuur
Giet er de olie in....
Kruid de kip met peper en zout
En voeg ze toe in de pan met olie
Braad de kip tot ze gaar is
Leg de kip op een bord en zet opzij
Zet het vuur laag en doe er meer olie bij
Doe de knoflook erin en bak even aan (niet bruin)
Voeg de spinazie toe en roer tot de spinazie is geslonken
Doe dan de kokosmelk, de zeste en sap van de citroen
Roer alles goed door
Voeg de artiskokharten toe en de zongedroogde tomaatjes
Doe de kip erbij en laat alles heet worden
Serveer ze heet.

N.B. 
Je kunt leftovers 4 a 5 dagen bewaren in een goed afgesloten doos 
(tupperware of goede plastic box)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten