Visstoofpotje
Een lekker stoofpotje wat vlug klaar is,
helemaal handig als het zo warm is...
Geen uren in de keuken en toch een smakelijk gerecht.
Ook lekker met een andere vissoort.
Ingrediƫnten:
3 eetlepels olijfolie
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode paprika, in grove stukken
1 groene paprika, in grove stukken
2 tomaten, in partjes
1 courgette, in plakjes
100 gram gemengde paddenstoelen, in stukjes
375 gram Heinz Tomato Frito
3 eetlepels room
4 tilapiafilets van 125 gram
0,5 bosje basilicum
Bereiding:
Verwarm de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook zachtjes glazig.
Schep de paprika, tomaat, courgette en paddenstoelen erdoor en smoor de groenten 4-6 minuten op een zacht vuur.
Roer de tomato frito en room erdoor en breng het geheel aan de kook.
Laat de saus 10 minuten zachtjes sudderen.
Wrijf de tilapiafilets in met zout en peper en leg ze in de saus.
Laat de vis in de saus in 4-6 minuten gaar sudderen.
Strooi de basilicumblaadjes erover.
Lekker met rijst of pasta.
Bron: Heinz
0 reacties:
Een reactie posten