Hasselback Casserole
Ingredienten:
3 grote aardappelen (geschild en zeer dun gesneden)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel boter
1 theelepel oregano (fijn gehakt)
1 theelepel komijnzaadjes
1 theelepel paprika
1/2 theelepel chili
1 theelepels selderijblaadjes (gedroogd)
2 teentjes knoflook (fijn gehakt)
zout en peter naar smaak
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 C.
Vet een ovenschaal in met olijfolie
In een grote kom doe je de aardappelschijfjes
Wrijf de aardappels in met olie en de rest van de ingredienten
Probeer alle schijfjes te raken
Doe de schijfjes in de ovenschaal (verticaal)
Zorg dat ze mooi rechtop staan
Zet de ovenschaal in de oven en bak voor ca 1 uur in de oven tot de randjes bruin en knapperig zijn en de aardappeltjes gaar
Serveer met verse kruiden en je favo saus
Bron: Gourmandelle
0 reacties:
Een reactie posten