Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

Daisypath Valentines tickers

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Sloppy Joe Ovenschotel

 


Sloppy Joe Ovenschotel

Sloppy Joe is al lekker
En deze ovenschotel helemaal
Je blijft ervan eten....
Laat je niet weerhouden door de vele ingredienten
Het valt reuze mee

Ingredienten

Voor 24 rundergehaktballetjes:

800 gram runder-lams- of half-om-halfgehakt
160 gram paneermeel
4 eieren
zout
peper
nootmuskaat

Voor de ovenschotel: 

3 el olijfolie
2 uien  ( gesnipperd0
1 wortel  (gesnipperd)
2 stengels bleekselderij - (fijngehakt)
3 teentjes knoflook  (geperst)
600 gram gezeefde tomaten (passata)
300 gram tomaten  (grof gesneden)
2 eetlepels worcestersaus
1 eetlepel gerooktepaprikapoeder
3 eetlepels tomatenketchup
3 eetlepels rodewijnazijn
50 gram bruine basterdsuiker
zout en peper
1 bosje platte peterselie  (grof gehakt)
2 bollen mozzarella à 125 g


Bereiden:

 Maak de gehaktballetjes: kneed de ingrediënten voor de gehaktballetjes door elkaar en rol er 24 gehaktballetjes van.
Verhit 2 el olie in een grote koekenpan. 
Bak er in 2 porties op hoog vuur de gehaktballetjes goudbruin in. 
Doe de gehaktballetjes in een grote ovenschaal.
 Doe nog 1 eetlepel olie in de koekenpan en fruit er op laag vuur de ui, de wortel en de bleekselderij in ca. 15 minuten glazig in. 
Voeg de knoflook toe en bak ca. 2 minuten verder.
Voeg de passata, de tomaten, de worcestersaus, het paprikapoeder, de ketchup, de azijn, de suiker, 200 ml water en ruim zout en peper toe.
 Breng aan de kook en kook ca. 20 minuten op laag vuur. 
Verwarm de oven voor (elektrisch: 180°C / hetelucht: 160°C).
Schenk de saus over de gehaktballetjes in de ovenschaal en meng de helft van de peterselie erdoorheen. 
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel ze over de ovenschotel. 
Bak ca. 20 minuten in de oven tot de gehaktballetjes gaar zijn en de mozzarella bubbelt.
Serveer bestrooid met de overige peterselie.
 Lekker met geroosterd brood met boter, augurken en dun gesneden rode ui.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten