Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Strawberry Shortcake Cupcakes


Strawberry Shortcake Cupcake

Je ziet ze steeds meer
De mooie bewerkte cupcakes
Soms zo mooi dat het zonde is om ze op te eten
In alle smaken en kleur
Vandaag een favoriet cupcake recept van me

Met kinderen zijn cupcakes  ook leuk te maken
Ze kunnen er allerlei mooie versieringen op aanbrengen


Ingrediënten voor 12 Cupcake

1 cup + 2 el bloem
2 el maizena
1 1/4 tl bakpoeder
1/8 tl zout
3/4 cup kristalsuiker
2 eieren (maat L, op kamertemperatuur)
1 1/4 tl pure vanille extract
4 el ongezouten boter (gesmolten)
1/4 cup plantaardige olie
1/2 cup melk (op kamertemperatuur)

Frosting
6 el ongezouten boter (zacht)
2 cups poedersuiker (gezeefd)
1/2 tl pure vanille extract
snufje zout
2 el melk
aardbeien jam (zonder stukjes)

Decoratie

12 verse aardbeien
spuitzak met gesloten stervormig spuitmondje

Bereiding

Verwarm de oven voor op 170*C en plaats in elk vakje van het muffinblik een papieren cupcake vormpje.
Roer met de garde de bloem, maizena, bakpoeder en zout door elkaar.
Mix in de andere mengkom de eieren, suiker en het vanille extract,
op een gemiddelde snelheid totdat het een zachte en gladde massa is geworden.
Voeg de boter en de olie toe en blijf mixen totdat alles ingrediënten met elkaar vermengd zijn.
Schraap tijdens het mixen, met de siliconen spatel langs de bodem en de randen van de mengkom
Voeg de droge ingrediënten en de melk om en om in drie keer al mixend toe aan de botermassa.
Vul de cupcakevormpjes tot 2/3 met beslag en bak de cupcakes gaar en goudbruin in ongeveer 20 tot 23 minuten.
Laat de cupcakes de eerste tien minuten na het bakken buiten de oven maar in het muffinblik
daarna kun je ze verder laten afkoelen op het rooster.

Frosting

Mix op een gemiddelde snelheid de boter tot deze glad en romig is geworden.
Voeg op de laagste stand geleidelijk de poedersuiker, vanille extract en zout toe.A
Verhoog de snelheid van de mixer voeg de melk toe. Blijven mixen totdat alles goed vermengd is.
Als laatste mix je naar smaak aardbeienjam bij de botercreme.

Decoratie

Was de aardbeien en snij ze vanaf de punt tot vlakbij het kroontje in  schijfjes.
Voorzie de afgekoelde cupcakes van een mooie toef botercreme.
Leg bovenop elke toef een mooie verse aardbei

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 reacties:

artmus zei

botercreme...aardbeienjam....mens wat ziet dit er heerlijk uit.

Janine zei

hmmm yammie, kopke thee erbij en ik kom ook eraan ☺

Jeanne zei

Ja lekker he meiskes...
Het water loopt me uit de bek zeggen we dan.
Ik heb nog zo`n stel lekkere cupcake recepies.
Die plaats ik ook nog wel
Groetjes
Jeanne

~THEA~ zei

Mmmmmmmm...lekker!!

Alhoewel,botercreme en fondant,marsepein, het is aan mij niet besteed!

De kruidenpotjes zijn idd erg leuk ja. Ik kocht er 9 in totaal.Natuurlijk heb ik spijt dat ik de rest niet me nam.

We kochten zin Gelderland,toen we terug kwamen van de Boshoeve!

Maar op Marktplaats zag ik ze ook staan!
Ik zal aan je denken als ik er meer zie.!!

Groetjes Thea♥

Populaire berichten