Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Gepekelde Uien


Gepekelde Uien

Ik ben niet zo weg van echt rauwe ui (behalve op haring)
Als ik een salade maak...zet ik de gesneden of gesnipperde ui ook altijd in de vinaigrette
Het erge "rauwe" is er dan af,
Ik vind het dan veel lekkerder van smaak
Nu heb ik dit recept gevonden...je hoeft geen pottenvol te maken
Maar een grote pot waar je een weekje mee doet is erg handig
Je haalt de ui eruit die je nodig hebt.
En deze ui smaakt ook lekker op een broodje hamburger of americain....
Op een koteletje of een balletje gehakt.
En het is zo gemaakt..................


Ingredienten:

1 medium rode ui (heel dun gesneden)
1 cup rijstazijn
3 eetlepels suiker
1/2 theelepel zout
1 theelepel gemengde peperkorrels
1 theelepel jeneverbessen
2 a 3 takjes tijm

Bereiden:

Maak de ui schoon en Halveer de ui
Snij de ui heel dun (met de mandoline b.v.)
Maak de azijn met de suiker heet op halfhoog vuur
Roer tot de suiker is opgelost
Haal dan van het vuur af en voeg de zout toe
Doe de uien in een weckpotje
Doe de peperkorrels en jeneverbessen erbij
Giet de azijn over de uien in het weckpotje
Voeg de takjes tijm toe en laat afkoelen
Als het is afgekoeld de deksel erop doen en koel wegzetten
Na 24 uur zijn ze super lekker



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten