Cupcakes met Zalm en Roomkaas
Een hartige cupcake....
Dat gaat er altijd wel in...tenminste hier wel.
Misstaat niet bij een hightea als hartige noot ertussen
Maar ook bij een koud buffet
Ingrediënten
250 gram zelfrijzend bakmeel, gezeefd
250 ml karnemelk 2 eieren (op kamertemperatuur )
70 gram geraspte kaas
1/2 theelepel zout
50 gram droge lente-uiensoep (honing)
Topping
3 takjes dille, waarvan 2 fijngehakt
(of 3 eetlepels dille kruiden) 200 gram naturel roomkaas
250 gram gerookte zalm
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200C.
Mix alle ingrediënten voor het beslag door elkaar en verdeel dit over 12 cupcake vormpjes. Bak ze circa 15 minuten bruin en gaar.
Laat de cupcakes afkoelen en maak ondertussen de topping.
Meng de (fijngehakte) dille met de roomkaas en snijd de zalm in plakjes.
Bestrijk de afgekoelde, hartige cakejes met de roomkaas.
Leg er wat zalmplakjes op en versier ze met wat dille.
Bron:Strawberry Sprinklers
0 reacties:
Een reactie posten