Pasta Pesto Zalm
Toen ik dit recept zag dacht ik gelijk...
Yummie...dat moet lekker zijn
dat kan niet anders...Ik ben zelf niet zo van de doperwten
Maar een andere groente kan ook
b.v spercieboon in stukjes of mais....
Ik heb ze eruit gelaten en het smaakte nog heerlijk.
Ingrediƫnten:
300 gram Honig volkoren spaghetti
2 eetlepels olie
300 gram gerookte zalm
4 eetlepels groene pesto
1 ui
2 knoflooktenen
1 courgette
300 gram doperwten (kan ook diepvries)
250 gram cherrytomaten
2 eetlepels pompoenpitten
Bereiden:
Kook de pasta volgens de verpakking en verhit de olie in een pan.
Snipper de ui, pers de knoflook en fruit dit aan in de pan.
Snijd ondertussen de courgette in blokjes en bak dit mee.
Voeg vervolgens de doperwten toe en roer alles goed door.
Snijd ondertussen de zalm in reepjes.
Voeg vervolgens de gerookte zalm en de pesto toe en roer alles goed door.
Giet de spaghetti af indien dit gaar is en voeg dit toe aan de groente en zalm en verwarm het gerecht nog enkele minuten.
Halveer daarna de cherrytomaten en verdeel het gerecht over de borden en maak het tenslotte af met de cherrytomaten en pompoenpitten.
0 reacties:
Een reactie posten