Koffiecrème met Blauwe Bosbessen
Ingredienten:
400 gram mascarpone
1 ei
40 gram rietsuiker in poedervorm
1 eetlepel koffielikeur
1 puntje vanillepoeder
200 gram blauwe bosbessen
10 cl vloeibare room met 30% VG
vloeibare honing
Schaafkrullen van donkere chocolade
snufje zout.
Bereiden:
Scheid het eiwit van het eigeel. Klop het eigeel met de poedersuiker tot een schuimig geheel.
Voeg de koffielikeur, de mascarpone en het vanillepoeder toe en meng alles.
Klop het eiwit stijf en voeg een mespuntje zout toe.
Meng de mascarponecrème er voorzichtig door.
Klop de vloeubare room op.
Giet de mascarponecrème in de glaasjes. Voeg de blauwe bosbessen toe, en een flike lepel slagroom.
Eindig met de schaafkrullen van chocolade en honing en dien op.
Bron: Durobor
0 reacties:
Een reactie posten