Knoflook Brood Croissants
Dit overheerlijke brood is zo lekker
Bij soep, salade, pasta...kortom bij een hoop gerechten
En een schaal bij de borrel van de knoflook broodjes smaakt ook prima
Vooral deze versie met croissants
yummieeeee.....
Ingredienten:
6 eetlepels gesmolten boter
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels verse parmesaanse kaas
4 knoflookteentjes (uit de pers)
1/2 theelepel gedroogde oregano
1/2 theelepel gedroogde basilicum
1/4 theelepel zout
4 croissants (in lengte doorgesneden)
2 eetlepels verse peterselie (fijn gesneden)
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius
Olie een bakplaat in of spuit even met non stickspray
Doe in een kom de boter, olijfolie, parmesaanse kaas, knoflook, oragano, basilicum en zout
Zet even opzij
Snij de croissant overlangs door en leg ze op de bakplaat
Smeer de croissants in met de helft van het botermengsel
Plaats in de oven en bak ze goudbruin en knapperig ca 7 - 8 minuten.
Smeer de rest van het botermengsel over de croissant
Strooi er nog wat peterselie over
Serveer ze gelijk...
0 reacties:
Een reactie posten