Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Pecan Brittle Recept

.


Pecan Brittle Recept
(Inspired from Belinda Jeffery's Coffee Bean Brittle in Mix & Bake)

Ingredienten
220 gram suiker
125 ml water
40 gram pecan noten (gehakt)

Bereiding:
Bedek een bakblik met bakpapier of folie en zet het op een houten plank of dubbelgevouwen handdoek (vanwege de warmte)
Doe de suiker en water in een sauspan en zet op hoog vuur
Roere constant in het mengsel tot de suiker is opgelost
Niet meer roeren...
Breng het mengsel aan de kook
Als het kookt was de zijkanten van het mengsel met een borsteltje (steeds in water dippen)schoon,
zo krijg je geen suiker kristallen
Het mengsel veranderd van kleur,zodra de kleur mooi goudbruin is gaan de pecan noten erbij
Kijk uit het kan spatten
Beweeg de inhoud van de pan tot de kleur mooi diep goudbruin is
Haal van het vuur en giet in de bakplaat met bakpapier of folie
Beweeg de plaat tot het mengsel gelijkmatig is verdeeld (ovenwant aan)
Laat afkoelen
Haal dan voorzichtig het bakpapier of folie eraf en breek in stukken



Bewaar in luchtdichte trommel(tussen de lagen bakpapier tegen het plakken)
Bewaar in de vriezer (goed voor 12 maanden)
Als je nodig hebt haal je er een stuk uit
Breek het in kleinere stukken voor gebruik

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten