Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor links in de colum op EMAIL bij Postkantoor

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Cherry Heart Cupcakes


Cherry Heart Cupcakes

Chocolade bedekte Kersen

Ingredienten

12 maraschino kersen met steeltjes
1/3 cup pure chocolade

Bereiden:

Bekleed een bakplaat met bakpapier
Leg de kersen op keukenpapier en laat ze uitlekken
Smelt de chocolade au bain marie
Roer de chocolade goed door
Dip de kersen in de chocolade en leg ze op het bakpapier te drogen (ca 1/2 uur)


Cupcakes

Ingredienten

4 grote eieren
1/2 cup karnemelk
1/2 cup gesmolten boter
1 theelepel vanille extract
1 pak chocolade cakemix

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius
Zet de cupcake vormpjes op een bakblik
Doe in een kom de eieren,karnemelk,boter en vanille extract
Mix goed door elkaar
Zet de mixer op langzaam en doe de cakemix erbij
Mix tot alles goed is vermengd
Vul de cupcake vormpjes met het beslag tot bijne vol
Bak de cupcakes in de oven ca 20 minuten tot ze gaar zijn
Laat ze afkoelen (5 minuten)
Zet ze dan op een rek om verder af te koelen

Frosting en vulling

Ingredienten

200 gram cream cheese (kamertemperatuur)
1/2 cup ongezouten boter (kamertemperatuur)
Snufje zout
1 theelepel vanille extract
2 eetlepel marascino kersensap
2 cups poedersuiker
12 marascinokersen zonder steeltjes

Bereiden


Mix de cream cheese, boter, zout, vanille extract en kersensap in een kom
Zeef de poedersuiker en roer er doorheen
Mix met mixer tot een zachte massa
Mix tot een iets dikkere substantie dan geslagen slagroom
Neem va 1/2 cup van de cream en doe in een decoratiezak met spuitmondje
Zet even in de koelkast
Nu gaan we de cupcakes vullen (zie foto`s)


Snijd met een mesje het bovenste puntje uit de cupcake
(Bewaar het puntje)


Maak het gaatje een beetje groter



Spuit een beetje kersencreme in het gaatje


Doe er een marascino kers in



Spuit het gaatje nu vol met kersencreme



Zet het puntje weer op de cupcake
Vul de decoratie zak weer met creme en spuit een rozet op de cupcakes
Zet er een in chocolade gedoopte kers op
Ziet het er niet lekker uit.....



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 reacties:

Janine zei

yep, ik zit al klaar , theetje erbij dus kom maar op, ik lust wel 2 van deze dingen ☺ yammie, ziet dat er goed uit meid, die ga ik echt eens proberen, ☺ lieve groeten van mie
Janine

~THEA~ zei

Ja hoor, superrrrrrrr lekker!!

Ik heb mijn koffie al op...jammer!!

Groetjes Thea♥

Populaire berichten