Geitenkaas Dressing
Wij eten iedere dag wel sla, gewoon omdat het lekker fris is
En we vinden het lekker
Met dressings expirimenteren we dan ook vaak
Geitenkaas vind ik ook erg lekker en het leent zich prima om in een dressing te verwerken
Dit is naast de walnoot/roquefort dressing een van mijn favorieten....
Wij eten iedere dag wel sla, gewoon omdat het lekker fris is
En we vinden het lekker
Met dressings expirimenteren we dan ook vaak
Geitenkaas vind ik ook erg lekker en het leent zich prima om in een dressing te verwerken
Dit is naast de walnoot/roquefort dressing een van mijn favorieten....
Ingredienten
230 gram zachte geitenkaas (kamertemperatuur)
1/2 cup karnemelk
1 cup room
1/4 cup fijn gehakte bieslook
Zout
Zwarte peper uit de molen
Bereiden:
Doe de gietenkaas, karnemelk en room in een kom en mix goed door
Mix niet te lang, anders word het te stijf
Doe de bieslook erbij en het peper en zout
Roer goed door
Blijft 2 a 3 dagen goed in de koelkast
Tip:
Doe er ook eens andere kruiden door zoals basilicum,tijm en peterselie
2 reacties:
zo eenvoudig en het ziet er zo smakelijk uit.
hmmmm.
dit gaat met me mee Jeanne.
even dacht ik dat ik verkeerd was maar nee.....je hebt alleen een nieuw uiterlijk.
dat zit er heel fris ui meid.
Ja dat vond ik ook Muzzie
De eerste layout vond ik het leukst maar daar zitten een hoop fouten in helaas.
Dus die moest weg.
En de vorige vond ik zo erg wit
Deze is wel gezellig...:-)
Een reactie posten