Caribean Crabmeat Salade met Romige Gember Dressing
Nu we toch met de crab in de weer zijn en het heerlijk lenteweer is.
Heb ik nog een heerlijke crabsalade
Ooit eens van internet gehaald (het recept) en vaak gemaakt
1 cup mayonaise
1 eetlepel Dijon mosterd1 eetlepel droge witte wijn
1 theelepel gemalen gember
1/4 theelepel zout
1/2 theelepel Old Bay kruidenmix
1/4 theelepel witte peper
snufje suiker
1 pond (vers)Crabvlees (of blikjes uitgelekt)
8 plum tomaten (fijn gesneden)
1 cup fijn gesneden en zaadloze komkommer
Gemengde sla soorten
Om te garneren:
Avocadoschijfjes,rode uischijfjes, mangoschijfjes
Bereiding
Roer de eerste 8 ingredienten goed door elkaar en zet ze in de koelkast
Doe het crabvlees in een kom.Doe het mayonaise mengsel erdoor
Leg de gemengde en gewassen sla met de tomaten en komkommer op bordjes
Doe de crabsalade erop en garneer met de avocado,uischijfjes en mango
1 reacties:
Mmmmmmmmm...hoe krijg je het zo mooi op de foto??
Prachtig!!
ik vind zo iets altijd wel erg lekker!
Geniet van de lente!
Groetjes Thea♥
Een reactie posten