Hartige taart met Boursin Knoflook en fijne kruiden
Ingredienten:
5 plakjes deeg voor hartige taart
3 el olijfolie
3 stengels bleekselderij
1 rode paprika
300 g broccoli, in kleine roosjes
1 tl tijm
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
4 eieren
3 el olijfolie
3 stengels bleekselderij
1 rode paprika
300 g broccoli, in kleine roosjes
1 tl tijm
1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
4 eieren
Bereiden:
Ontdooi het deeg.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Vet een springvorm in met olijfolie.
Bekleed de springvorm vervolgens met het deeg.
Was de stengels bleekselderij goed en snijd deze in schijfjes.
Was de paprika en snij deze in repen.
2 el olijfolie in een koekenpan verhitten.
Bleekselderij, paprika en broccoli samen met de tijm ca 5 à 6 min. op hoog vuur al omscheppend bakken.
Breng op smaak met peper en zout.
Pureer 100 g Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light en de eieren met een staafmixer tot een gladde saus.
Breng ook dit op smaak brengen met peper en zout.
Schep de groenten in de met deeg beklede vorm en giet de saus erover.
Bak de hartige taart in ca. 25-30 min. goudbruin.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Vet een springvorm in met olijfolie.
Bekleed de springvorm vervolgens met het deeg.
Was de stengels bleekselderij goed en snijd deze in schijfjes.
Was de paprika en snij deze in repen.
2 el olijfolie in een koekenpan verhitten.
Bleekselderij, paprika en broccoli samen met de tijm ca 5 à 6 min. op hoog vuur al omscheppend bakken.
Breng op smaak met peper en zout.
Pureer 100 g Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light en de eieren met een staafmixer tot een gladde saus.
Breng ook dit op smaak brengen met peper en zout.
Schep de groenten in de met deeg beklede vorm en giet de saus erover.
Bak de hartige taart in ca. 25-30 min. goudbruin.
Bron: Boursin
0 reacties:
Een reactie posten