Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
Image and video hosting by TinyPic

Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.

Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op


Image and video hosting by TinyPic


Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:


Image and video hosting by TinyPic



Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"

Image and video hosting by TinyPic

~*~*~*~

~*~*~*~*~

Image and video hosting by TinyPic


Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Image and video hosting by TinyPic


Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren



~*~*~*~

ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT
Image and video hosting by TinyPic

Bananen Caramel Cupcakes



Bananen Caramel Cupcakes

Deze heerlijke cupcakes zijn op in no time...
Je kunt ze 3 dagen in de koelkast bewaren....
Hier lukt dat niet.....:-)

Ingredienten:

Voor de cupcakes

150 gram cakemeel 
1 theelepel bakpoeder
1/4 theelepel zuiveringszout
1/4 heelepel zout
2 eieren (kamertemperatuur)
150 gram suiker
115 gram boter (gesmolten)
2 theelepels vanille extract
120 gram griekse yoghurt
2 grote bananen (fijn geprakt)

Om af te werken:

500 poedersuiker
226 ongezouten boter (zacht)
80 gram bananen caramelsaus
2 eetlepels melk


Voor de Cupcakes:

Verwarm de oven tot 170 graden
Zet een muffinvorm klaar met 12 papieren muffinvormpjes
zet opzij.

Mix de bloem, bakpoeder, zuiveringszout en zout door elkaar
Doe in een andere kom de eieren en klop ze op
Voeg de suiker toe
Klop tot het heel goed vermengd is
Voeg de boter, vanille extract, yoghurt en banen toe
Klop tot een mooi mengsel
Schep de droge ingredienten erin gedeeltes door 
Vul de muffinvormpjes voor 2/3 met het beslag
Bak de vormpjes voor 15 a 20 minuten in de oven
Prik even met een sateprikker om te kijken of het er schoon uitkomt
Anders nog iets langer laten staan
Laat 5 minuten afkoelen....haal ze dan uit de muffinvorm en zet ze op een rek om verder af te koelen.
Hol de binnenkant van de cupcakes iets uit
(ik gebruikte een appelboor)
Vul de binnenkant met de bananen caramelsaus


Voor de afwerking:

Doe in een kom de boter en mix tot een romig en bleek mengsel 
(ca 5 / 10 minuten)
Doe de helft van de poedersuiker erbij
Zet de mixer eerst op langzaam en dan hoger
Klop tot een mooi mengsel
Voeg de rest van de poedersuiker toe eerst op langzaam en dan langzaam hogere snelheid
Voeg de bananen caramelsaus en melk toe
En klop op hoog tot een luchtig geheel

Doe dit in een spuitzak en maak een mooie toef op de cupcakes
Garneer met wat bananen plakjes en druppel er wat bananen caramel saus over.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Populaire berichten