Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Aubergine met Granaatappelpitjes en Basilicum


Aubergines met Basilicum en Granaatappelpitjes 

Er zijn zoveel "appies" voor je mobieltje,
Je ziet af en toe door de bomen het bos niet meer.
Ik heb b.v. een appie {Vrouw) van de Telegraaf.
Iedere dag staat er een berichtje in de vorm van een spreuk, leuke plaatjes of een recept.
Erg leuk en de recepten klinken altijd leuk.
Zo ook dit recept.....
Iets heel anders en ik ga dit zeker uitproberen, 
de ingredienten klinken tenminste al goed

Ingrediënten: 

(Voor 4-6 personen) 
2 aubergines 
(kruiden)zout 
 peper uit de molen 
olijfolie 
1 granaatappel 
 ½ citroen of limoen 
1 teen knoflook ~
200 ml sojaroom 
 paar takjes basilicum

Bereiding: 

Verwarm de oven voor op 200 ºC. 
Snij de aubergines met steel en al in de lengte in lange plakken (ongeveer acht)
 en leg ze naast elkaar in een ruime ondiepe ovenschaal. 
Bestrooi met zout en peper en bestrijk beide zijden met olijfolie. 
Bak 30 minuten in midden van de oven tot de aubergine gaar en goudbruin is. 
Snij de granaatappel in vieren en klop de pitten los in een kommetje. 
Rasp boven ander kommetje de helft van de citroen of limoen. 
Knijp de knoflook erboven uit en voeg de room toe. 
Meng alles goed en breng op smaak met zout, peper en wat citroen- of limoensap. 
Schep in het midden van elke plak aubergine een flinke lik van het roommengsel. 
Bestrooi de aubergines met de granaatappelpitjes en gescheurde basilicumblaadjes.

Bron: De Telegraaf app.
Het recept komt uit Puur plantaardig. 
Lekker snel, lekker makkelijk, lekker gezond ( Karakter Uitgevers, ISBN 978 90 452 0192 4).


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten