Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS
hello1


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de * feestelijke recepten* op


christmastimebanner

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken


Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

"klik" Gastenboek"klik"

gastenboek



~*~*~*~

~*~*~*~*
wijn6

Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~

Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.


likeurboekje

Mijn uitgever:

van Duuren

Bol.com

en Bruna




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT

handje




Amandelbroodjes


Amandelbroodjes

Ingredienten:

4 bladerdeeg plakjes
1 klein pakje amandelspijs
1 ei
 suiker
 kaneel

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 190 graden. 
Laat diepvriesbladerdeeg ca. 10 min ontdooien. 
Bestrooi het aanrecht met wat bloem, 
Rol het bladerdeeg uit. 
Gebruik bij diepvriesbladerdeeg één plakje per amandelbroodje. 
Meng het eigeel met de amandelspijs.
 Kneed de amandelspijs luchtig en maak er 4 rolletjes die heel iets korter zijn dan het plakje bladerdeeg. 
Leg de bladerdeegplakjes naast elkaar en leg er een rolletje spijs in. 
Maak de randen van het deeg nat met iets water of losgeklopt ei en vouw het deeg dan dubbel. 
Druk de naad goed aan met een vork.

Alternatief
Rol /vouw het bladerdeeg om de rol amandelspijs. 
De bovenkant van de broodjes smeer je in met het losgeklopte ei en strooi er een beetje suiker overheen. 
De broodjes op een bakplaat met bakpapier (met de naad naar beneden) in het midden van de oven zetten
 en in 25 minuten bruin bakken.

Tip:
Je kunt er kleinere hapjes van maken door ze in 3 te snijden voor dat ze in de oven gaan.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten