Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT





Panharing in het Zuur


Panharing in het Zuur

Deze heb ik wat gegeten vroeger
Vers gebakken en ingemaakt door de moeder van mn buur in A`dam
Ze waren op voor je er erg in had
Als ze ze ging bakken kreeg ik ook altijd een hele schaal
Als ik er aan denk loop het water in mn mond.....
yummie.....

Ingrediƫnten
 4 personen

8 panharingen, schoongemaakt, zonder kop en staart.
zout
4 eetlepels bloem
100 gram boter
2 uien, in ringen gesneden
1 eetlepel mosterdzaad, licht gekneusd
8 peperkorrels, licht gekneusd
3 dl inmaakazijn
2 dl niet-koolzuurhoudende bronwater

Bereiden:

Spoel de haringen onder stromend water af.
Maak ze droog met keukenpapier en wrijf ze daarna in met zout.
Laat ze 15 minuten liggen en wentel ze daarna door de bloem.
Schud de overtollige bloem eraf.
Verhit 75 gram boter en bak 4 haringen tegelijk aan weerszijden bruin.
Neem ze uit de pan en leg ze in een diepe schaal.
Voeg de rest van de boter toe en bak de overige haringen bruin.
Leg ze eveneens in de schaal.
Leg de uiringen bij de haringen en strooi er de mosterdzaadjes en de peperkorrels over.
Verdun de azijn met de bronwater en schenk dit over de haringen.
De haringen moeten net onder staan.



Serveertip

Na 48 uur kunnen de haringen uit het vocht worden genomen.
Laat ze goed uitlekken en dien ze op als hapje bij de lunch.

Bron: Smulweb

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten