Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS


Welkom op mijn bloggie....

Omdat mijn website "klik" SMULPAAPJE "klik" al vol zit
met recepten en produchtinfo....

Ben ik dit bloggie begonnen.

Hier vind je recepten en een babbeltje.


Heb je zelf een leuk recept?

Stuur het me op. ....

En ik kijk of ik het kan plaatsen (met jou naam erbij natuurlijk)

In de linker colum kun je alles vinden wat er op mijn bloggie staat,

Kijk onder Index voor de recepten die er zijn

Kijk ook eens bij de feestelijke recepten op




Christmas Time

Mijn blog met meer feestelijke recepten en sfeertips ....


Er kan altijd iets van je gading bijzitten.

Ik hoop dat je vind wat je zoekt.

Anders kun je me altijd nog een mailtje sturen.

Klik hiervoor rechts in de colum op Stuur Email

Alle recepten zijn voor 4 personen.

Zo niet.... dan zet ik het erbij



Er word veel gebruik gemaakt van "cups" in de recepten

Voor uitleg kun je HIER even kijken:






Veel plezier bij het rondkijken en koekeloeren in mijn pannetjes

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat in het

" klik" Gastenboek/Guestbook "klik"


~*~*~*~

~*~*~*~*




Over Wijn.....


Er word me nog wel eens per email advies gevraagd over wijn.

Er word me dan allerlei advies gevraagd,

En daar ben ik niet de juiste persoon
voor.

Ik hou n.l. niet zo van wijn.

Wijn drinken doe ik mischien 3 a 4 keer per jaar

Wijn is iets persoonlijks.....

Als ik wijn drink dan het liefst wit

En champagne vind ik niet te pruimen

Een koele rose gaat nog....

Dus ook voor wijn geld...smaken verschillen.

Mijn advies is dan ook ga naar een goede slijterij of bezoek een wijnproeverij....

Zij kunnen je goed adviseren welke wijn waarbij lekker is.

Je weet welke wijn je dan lekker vind en die kun je dan kopen.

Heb ik een recept met een wijnadvies dan zet ik het er uiteraard bij

Info over slijterijen en wijnproeverijen kun je op internet vinden

Ik hou het ondertussen bij andere bubbels....

~* ~* ~ * ~



Mijn Ebook over Zelf Likeur Maken....
te verkrijgen bij o.a.

Bruna

Bol.com

En bij mijn uitgever van Duuren




~*~*~*~


ZOEK JE EEN RECEPT .....VUL DE NAAM HIER ONDER IN VAN HET RECEPT






Parmesaan Taartjes met Zalm

Ingredienten:

Voor de taartjes:

375 gram deeg  (voor hartige taart.)
Bloem, om te bestuiven
1 ei ( losgeklopt met een snuf zout)
3 eetlepels fijngeraspte Parmezaanse kaas

Voor vulling 1:

200 gram zachte kaas
85 gram gerookte zalm
dille takjes
kleine kappertjes, optioneel

Voor vulling 2:

7 kerstomaatjes , gehalveerd
200 gram hummus kant en klaar
Bieslook fijn gesneden


Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200C/180C hetelucht / gas 6.
Rol het deeg uit op een licht met bloem bestoven werkvlak tot een grote langwerpige lap 30 x 40cm.
Steek er met behulp van een rond vormpje 24 rondjes uit van 6,5 cm, leg ze dan voorzichtig in muffinvormpjes om kleine taartjes te vormen.
Prik er gaatjes in met een vork.
Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei, bestrooi met de Parmezaanse kaas en bak voor  ca 10-12 minuten goudbruin.
Kneed de afsnijdsels van het deeg weer samen en rol vervolgens weer uit op dezelfde manier als voorgaand, en steek er nog 4 rondjes uit.
Bestrijk de rondjes weer met ei en strooi de kaas erover.
Als alle cupjes uit de oven komen, de kerstomaat helften roosteren op een bakplaat voor 8 minuten.
Om te serveren, vul de cupjes afwisselend met theelepel hummus, een kerstomaatje en wat fijngesneden bieslook,
en weer anderen met zachte kaas, een toefje zalm, dille en zwarte peper en kappertjes.



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 reacties:

Populaire berichten