Malteser Brownies
Brownies...wie lust die nu niet
Het is zo een makkelijk recept
Er kan weinig mis gaan
Deze Brownies zijn gevuld met Maltesers
Yummie......
Ingredienten:
200 gram ongezouten boter
200 gram goede kwaliteit pure chocolade (70% )
3 grote eieren
200 gram licht bruine suiker
50 gram bloem
100 gram Maltesers (plus extra voor versiering)
Nodig een vierkant bakblik 20 x 20
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 150 Graden celsius
Doe de boter en chocolade in een hittebestendige kom
Verwarm dit au bain marie
( Doe de kom boven op een pan heet water,
De kom mag niet het water raken)
Doe ondertussen in een andere kom de de eieren en de suiker
Mix dit goed door elkaar
Als de chocolade is gesmolten kan het eimengsel erin met de bloem en de Maltesers
Bekleed de vorm met bakpapier en giet het beslag erin.
Bak ca 40 minuten in de voorverwarmde oven
De bovenkant heeft dan een korst en nog een beetje wobbelig
Laat het baksel afkoelen voor minstens 4 uur
Haal de brownie uit het blik en snij het in vierkantjes
Versier de bovenkant met wat fijn gemaakte Maltesers
Bron: Delicious Magazine
0 reacties:
Een reactie posten